Om oss

 Hem / Om oss / Läs om vilka vi är

Ett tryggare val

flexibla Fastighets Service AB är ett företag inom förvaltningssektorn. Vi vänder oss i första hand till bostadsrättsföreningar och hyresvärdar. Vi utför även uppdrag inom många andra områden som t.ex. bygg, kontor, verkstad och industri.

Vår personal och våra samarbetspartners har alla flera års erfarenhet inom sina arbetsområden. Genom den långa erfarenheten vi har kan flera beslut tas på plats och vi kan undvika långa och krångliga beslutsvägar som annars kan bli koststamma.


Miljövänliga

Många tjänster

Bästa service

Personlig Kontakt och Service

flexibla Fastighets Service AB har resurser för såväl stora som små arbetsuppgifter. Kvalité, miljö och personlig service är begrepp vi håller högt. Eftersom personlig service är viktigt för oss så finns det alltid samma person som ser över just ert område. Vi servar er med allt från specifika tjänster till total teknisk förvaltning.

För att hitta ett långsiktigt samarbete är det lika viktigt för oss som för er att hålla nere kostnaderna utan att dra ner på kvalitén, därför försöker vi alltid att matcha pris och kvalité vid inköp av både produkter och tjänster. Vi tar även in offerter när det behövs och hjälper till med rådgivning.

flexibla Fastighets Service AB som organisation är byggd så att den personliga kontakten med kunden ska vara möjlig i alla lägen.

Personlig Service
100%

Er totala partner
100%

Hjälp och Support
100%